13 jaar ervaring voor in totaal 186 opdrachtgevers.

Wat kan Alteza voor u betekenen?

Alteza is gespecialiseerd in het vinden van mensen die goed zijn in web- en app ontwikkeling. Dit kunnen backend programmeurs zijn (met name PHP en Python), maar ook frontend developers (HTML, CSS, Javascript), mobiledevelopers (Android en iOS), testers en projectmanagers. En hebben we ze niet in huis, dan huren we ze in. We hebben een uitgebreid netwerk van zelfstandige specialisten die regelmatig voor onze opdrachtgevers werken.

Alteza | Development

Development

Accuraat, slim en snel… Dat zijn kwaliteiten die belangrijk zijn voor developers. Onze mensen zijn natuurlijk gewend om in SCRUM teams te werken en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Alteza | Projectmanagement

Projectmanagement

Elk project heeft een kop en een staart. En mijlpalen, budgetten, planningen, mensen, et cetera. Onze projectmanagers zijn in staat om alles in goede banen te leiden op weg naar het beste resultaat.

Alteza | Testen

Testen

Onze testers beheersen meerdere methodieken om websites, webshops en apps onder de loep te nemen. Zij vormen een essentiële schakel in de keten die gezamenlijk werkt aan de ontwikkeling van een nieuw product.

Heeft u een vraag of een concrete opdracht?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u al een concrete opdracht voor ons heeft, of misschien een vraag wilt stellen. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Alteza