donderdag 09 augustus 2018

Europython 2018 - Edinburgh

Werken bij Alteza is dynamisch. Je komt bij een legio opdrachtgevers aan bod met elk hun eigen wensen en invulling van ons vak. Onder andere daarom maakt Alteza het hun werknemers mogelijk om met een tiental leerdagen per jaar de laatste trends, ontwikkelingen en technologiën te verkennen. Ik heb hier persoonlijk gretig gebruik van gemaakt om een van de grootste conferenties over python te bezoeken.

dinsdag 26 juni 2018

CEBIT 2018

Het was 6 uur 's ochtends, klaar voor vertrek naar Hannover Duitsland. Het is de laatste dag van CEBIT, de grootste tech beurs van Europa, en dat wordt gevierd. Over de laatste jaren is de CEBIT namelijk gegroeid van een beurs van enkele dagen naar een heus weeklang festival. 

vrijdag 22 juni 2018

CSS "grid" day - Jasper bezocht de 6e CSS Day in Amsterdam

Op vrijdag 15 juni was het alweer tijd voor de 6e CSS Day. Omdat ik veel interessante ervaringen heb opgedaan was het de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik deel wil nemen.

woensdag 18 april 2018

React Amsterdam 2018, een feestje!

Collega Floris Jansen ging naar React Amsterdam. Hieronder zijn verslag:

donderdag 01 februari 2018

Alteza verwelkomt PHP / .NET ontwikkelaar Wiebe Zweers

Wiebe is een nieuwsgierige en leergierige ontwikkelaar, die graag werkt met de nieuwste technologieën en technieken. Nieuwsgierig & leergierig, altijd in de weer met de nieuwste technologieën en technieken. Wiebe heeft met name interesse in het backend, maar kan ook op het front-end aanpassingen maken.

dinsdag 10 oktober 2017

Oguz bezoekt het Centric Tech Event 2017

Docker is hot, en Microsoft ziet dit ook. Samen met Centric organiseren zij jaarlijks een Tech Event waar de hele dag wordt gewijd aan de laatste technieken die Microsoft heeft te bieden voor de zakelijke markt. 

maandag 18 september 2017

Hendrik behaalt z'n Professional Scrum Master (PSM1) certificering, gefeliciteerd!

Omdat vrijwel alle medewerkers van Alteza met Scrum werken investeert Alteza voor haar medewerkers in het behalen van hun Scrum-certificering.

vrijdag 01 september 2017

Alteza groeit met Full Stack (PHP) ontwikkelaar Hendrik Vingerhoet

Op vrijdag 1 september 2017 is Hendrik Vingerhoet begonnen als Full Stack (PHP) ontwikkelaar bij Alteza, Hendrik welkom!

dinsdag 09 mei 2017

Eén-twee-drie Professional Scrum Masters erbij!

Vrijwel alle projecten waar medewerkers van Alteza op aan de slag zijn worden Agile, meestal gebruikmakend van Scrum uitgevoerd. Omdat Alteza erg geloofd in deze methode bieden wij alle medewerkers de gelegenheid om hun PSM1 (Professional Scrum Master) te halen. 

maandag 01 mei 2017

Floris bezocht React Amsterdam 2017 - een verslag

Je kan op verschillende manieren manieren op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Meestal volg ik twitter en lees ik artikelen maar die hebben vaak allemaal een uitgesproken mening; Dit is gaaf of je moet dit doen. Een andere manier is om vanaf Amsterdam Centraal de pont te pakken naar React Amsterdam. 1000 developers 12 uur op één locatie.

dinsdag 18 april 2017

Alteza is trots op haar nieuwste aanwinst: Androiddeveloper Jelle Fresen!

Jelle is begonnen met programmeren tijdens zijn middelbareschooltijd op de grafische rekenmachine in assembly en heeft vervolgens de logische stap gemaakt om in Delft Computer Science te studeren. 

maandag 17 april 2017

Terug van weggeweest: alleskunner Mark Baas

Vrijdag woonde hij nog in Bolivia en direct is hij al weer aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in Nederland!

maandag 03 april 2017

Ook Jasper Huting is geslaagd voor zijn Professional Scrum Master (PSM1) examen!

Vrijwel alle projecten waar medewerkers van Alteza bij betrokken zijn worden volgens de Scrum-methodiek uitgevoerd. Een belangrijke reden voor Alteza om persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers op dit vlak te stimuleren.

zaterdag 01 april 2017

Alteza groeit met frontend ontwikkelaar Dennis Hendriks

Dennis is een goede medior frontend developer met een flinke groeipotentie! Hij staat te trappelen om mooie opdrachten voor Alteza te gaan doen! Dennis is een jonge en ambitieuze ontwikkelaar die in razendsnel tempo aan de weg timmert.

donderdag 16 februari 2017

De 2 meest interessante technieken van Domain Driven Design

Op donderdag 2 en vrijdag 3 februari 2017 heeft onze medewerker Pascal Woerde de tweede editie van DDD Europe bezocht. Een conferentie in Amsterdam welke zich helemaal richt op Domain Driven Design (DDD).