Alteza is een betrokken en betrouwbare partner, die graag meedenkt om tot de beste oplossing te komen voor uiteenlopende webvraagstukken. Dit doen we met een mengeling van gezond verstand en een ‘jonge honden’-mentaliteit. Een combinatie die inmiddels ruim 12 jaar zijn waarde heeft bewezen voor onze klanten.

Wat doen we

Alteza is gespecialiseerd in het vinden van mensen die goed zijn in web- en app ontwikkeling. Dit kunnen backend programmeurs zijn (met name PHP en Python), maar ook frontend developers(HTML, CSS, Javascript), mobile developers (Android, iOS en Windows), testers, interaction designers en projectmanagers. Veel van de programmeurs die tijdelijk bij onze klanten werken, zijn bij ons in dienst. De andere expertise huren wij meestal extern in.

Onze visie

Alteza heeft 13 jaar ervaring in het vinden van de juiste Web professionals voor tijdelijke opdrachten. Onze filosofie is duidelijk en heeft resultaat: ”tevreden medewerkers gaan met een glimlach naar hun werk en zorgen voor tevreden en blije klanten”. Onze kernwaarden zijn dan ook niet voor niets warm, betrokken en betrouwbaar: bij Alteza doen we er alles aan om goed voor onze medewerkers én onze klanten te zorgen.

Contact

Alteza is een betrokken en betrouwbare IT partner, die graag meedenkt om tot de beste oplossingen te komen voor uiteenlopende webvraagstukken. Dit doen we met onze vaste medewerkers, en met freelancers. Met altijd het beste resultaat voor ogen.

Lees meerNeem direct contact op