Samen verder ontwikkelen

Onze mensen houden van een uitdaging. Ze zetten zich dagelijks in voor onze klanten om te komen tot de best mogelijke oplossingen in webontwikkeling. Onze collega's zijn stuk voor stuk specialisten met ruime werkervaring en minimaal HBO werk- en denkniveau. Ze zijn nieuwsgierig en ambiteus én op zoek naar leuke nieuwe collega's.

Wat heeft Alteza jou te bieden?

Alteza | Salaris

Aantrekkelijk salaris

Qua arbeidsvoorwaarden zit je bij ons goed. Je verdient bij Alteza een meer dan marktconform salaris en je hebt 25 vakantiedagen. Daarnaast krijg je een laptop, jaarbonus en betalen wij de volledige bijdrage voor je pensioenpremie.

Alteza | Opleiding en certificering

Opleiding en certificering

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk, daarom krijg je bij ons 10 studiedagen per jaar. Deze studiedagen kun je besteden aan certificeringen, congressen, workshops of je gewoon verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten.

 

Alteza | Lease auto

Lease auto & NS-businesscard

Als medewerker van Alteza krijg je de beschikking over een lease auto met tankpas en een NS-businesscard. Hiermee kun je altijd op een snelle, efficiënte en comfortabele manier bij je opdrachtgever komen.

Alteza | Extra activiteiten

Extra

Bij Alteza organiseren we regelmatig verschillende activiteiten. Zo is er iedere twee maanden een vrijdagmiddagborrel of een vakinhoudelijke bijeenkomst. Daarnaast gaan we 2 keer per jaar een lang weekend weg. In het voorjaar gaan we skiën en in het najaar bezoeken we een stad in Europa.

Meest actuele vacatures

Medior PHP Programmeur die van afwisseling houdt!

Vind je het leuk om te werken in een team? Word je er blij van als je kunt sparren met je collega...

Senior PHP Developer

Schakelen andere developers je hulp graag in? Kijk jij graag verder dan je neus lang is? Behoud j...

Python ontwikkelaar

Vind je het leuk om te werken in een team? Word je er blij van als je kunt sparren met je collega...