Wat doen wij voor jou?

Acquisitie

Als freelancer gaat er flink wat tijd en aandacht naar het vinden van een nieuwe opdracht. En niet iedereen vindt acquisitie even leuk om te doen. Maar wij wel! Zo kun jij je focussen op je werk en profiteer je tegelijk van ons netwerk en onze contacten.

Geen zorgen

Alteza neemt jou als zelfstandig professional zorg uit handen. Wij doen voor jou de acquisitie en gaan op zoek naar een opdracht die bij je past. Komt het tot een match, dan stellen wij een freelance-overeenkomst voor je op en word je door ons op tijd betaald; geen zorgen dus.

Opdrachten

De opdrachten die wij bij onze klanten doen zijn zeer uiteenlopend. Van backend (vooral PHP en Python) tot front-end (Javascript / Javascriptframeworks, HTML, CSS), maar ook mobile (Android en iOS). Daarnaast huren wij regelmatig testers en projectmanagers in voor onze klanten.

Tarief

We zullen eerlijk zijn: ook wij willen geld verdienen. Wij hanteren een fair tarief voor zowel freelancers als klanten en zijn altijd eerlijk over onze marge. Breng je nieuwe opdrachten bij ons aan? Dan zijn we graag bereid je te laten delen in de opbrengst.